Υπηρεσίες


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Κάθε ακίνητο αποτελεί μία εντελώς ξεχωριστή περίπτωση του οποίου η αξία και η απόδοση προσδιορίζονται με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, λαμβάνοντας υπόψη και τα δεδομένα του ευρύτερου πλαισίου της κτηματαγοράς / μακροοικονομικού περιβάλλοντος.

Η αξία των ακινήτων μεταβάλλεται με τον χρόνο, άλλες φορές προβλεπόμενα και άλλες φορές απρόοπτα.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες και αξιόπιστες μεθόδους  αναλαμβάνουμε εκτιμήσεις για όλους τους τύπους ακινήτων, διασφαλίζοντας την πραγματική αξία του ακινήτου και κατά συνέπεια αγοραστή και πωλητή.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Η συνεργασία μας με διάφορους νομικούς συμβούλους παρέχει τη δυνατότητα πλήρους διασφάλισης της επένδυσης σας. Με την πολυετή εμπειρία τους στην κτηματαγορά οι καταξιωμένοι δικηγόροι και συμβολαιογράφοι του χώρου μπορούν να εγγυηθούν την ομαλότητα και ασφαλή διεκπεραίωση των απαιτούμενων ενεργειών για την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας σας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Προκειμένου να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας, η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρους τεχνικούς και επαγγελματίες του χώρου για να βρει καθημερινά λύσεις στα τεχνικά σας προβλήματα.

Διεύθυνση

28ης Οκτωβρίου 44
T.K. 72100 Άγιος Νικόλαος
Κρήτη, Ελλάδα

 

Επικοινωνία

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fax:  2841083074

Κινητό: 6944666273

Tηλ:  2841028221